Arjen Lubach maakt hilarisch filmpje over leven Glennis Grace

Lubach maakt een video over Glennis' persoonlijkheid hier en in Amerika, wat nogal verschilt.

Lees ook

Presentator Arjen Lubach opent zijn 9e seizoen met de ‘Glennis Grace’s heartbreaking story’. En nu denk jij: wat is een heartbreaking story? Welnu, dat is wat de Amerikanen van Glennis meekrijgen.

LEES OOK: Glennis Grace: 'Als je zo dichtbij bent, wil je in de finale terechtkomen'

De finale van America’s Got Talent vindt aanstaande dinsdagnacht plaats en rondom de wedstrijd is er natuurlijk veel buzz. Opvallend is het dat het lijkt alsof Glennis in Amerika een heel ander persoonlijk leven heeft dan dat ze hier in Nederland heeft. Hier kent iedereen Glennis als bekende zangeres die het al behoorlijk ver heeft geschopt in de muziekwereld, terwijl zij in Amerika vooral wordt neergezet als alleenstaande moeder die opgroeide in een arme Amsterdamse wijk. Er wordt niet gezegd dat Glennis al een hele zangcarrière in Nederland heeft.

Draak

En Arjen Lubach zou Arjen Lubach natuurlijk niet zijn als hij daarmee meteen de draak steekt. Vandaar: de heartbreaking story, waar hij de feiten eens duidelijk op een rijtje zet. In de video wordt verteld wat Glennis Grace allemaal al heeft bereikt in haar leven en dat was natuurlijk al best wel veel. Nu maar hopen dat de video niet uitlekt naar Amerika en dat het haar de kop gaat kosten. 

BRON: ZONDAG MET LUBACH, BEELD: ANP

 

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook