Kim Feenstra: ‘Ik hang graag met Anna Nooshin’

Waar klopt het hart van Kim Feenstra (33) sneller van?

Lees ook

Waar klopt het hart van Kim Feenstra (33) sneller van? We noteren: haar Siberische husky Nicki, fotograaf David Yarrow, een glas Chardonnay en fooddocu’s. Plus nóg een paar blijmakers van het ‘Holland’s next topmodel’ jury lid.

tekst THEA TIJSSEN foto’s FERIET TUNC E.A.

Witte wijn op het terras
“Ik houd van een goede fles wijn, maar een Bacardi-cola op z’n tijd is ook lekker. Qua wijn kies ik voor een Bernardus en dan gaat mijn voorkeur uit naar een witte volle, romige Chardonnay. Die drink ik als ik uit eten ga, maar ook weleens thuis. In de zomer met lekker weer ben ik sneller geneigd een glaasje te drinken, dan gaat er wel iets meer wijn in dan normaal gesproken, haha.”

Anna Nooshin
“Dankzij ‘Hollands Next Topmodel’ hebben Anna en ik elkaar beter leren kennen. Hiervoor hadden we alleen contact via social media. Ik vind het leuk om met haar te hangen, ze is heel lief en professioneel in haar werk. Ze is een jonge vrouw die veel heeft meegemaakt, daarom denk ik dat wij goed klikken. Een tijdje terug hadden we een grappige foto gepost, waarin ik Anna vasthoud, terwijl we elkaar een kus geven. Omdat Anna petite is en ik vrij lang, ziet dat er heel schattig uit. Mensen gingen de foto namaken, onder wie Dave Roelvink. Toen hebben we een challenge bedacht: ‘Maak deze foto na met je bestie, zus, broer, neef, nicht, whatever!’ Leuk dat er zoveel reacties op kwamen.”

120 paar schoenen
“Ik ben een typische vrouw wat schoenen betreft. Ik denk dat ik zo’n honderd tot honderdtwintig paar heb. Misschien nog wel meer.Van sneakers tot lieslaarzen tot hakken en alles daartussen. Ik heb alleen helemaal níks met ballerina’s, daar zul je mij nooit op zien.Vreselijk a-seksueel. Meer dan de helft van mijn schoenen staat trouwens alleen maar mooi te wezen in de kast.”

New York
"Naast Amsterdam is New York mijn lievelingsstad. Deze zomer ben ik weer een weekje geweest, en ik kom er regelmatig voor werk. Het jne aan NewYork is dat het 24 uur per dag leeft. Er is altijd wel weer wat nieuws te ontdekken. Mensen gaan vaak naar Manhattan, maar ik zou zeggen: ga eens richting Brooklyn. Daar is het veel creatiever, er heerst echt een andere mentaliteit. Je hebt er toffe buurten met artistieke winkels en leuke restaurantjes, en je kunt er goed stappen in loodsen waar ze dikke technofeesten geven.”

Restaurants
“Verschillende dingen proberen is leuk, dus ik ga niet altijd naar dezelfde tent. Mijn lievelingsrestaurants in Amsterdam zijn Hosokawa, een Japanner waar je ontzettend goed kunt eten,The Duchess omdat ze zulke lekkere aardappelpuree hebben, en SNCKBR, op de Van Woustraat: een supertoffe plek waar je veel krijgt en niet te veel betaalt. De kaart is perfect voor vegetariërs en vegans, maar er is ook genoeg keus voor mensen die wel dierlijke producten eten.”

Benieuwd naar meer blijmakers van Kim? Lees ze in de nieuwe Beau Monde!

Laatste nieuws

Zie ook