In zo’n outfit hebben we Meghan Markle lang niet gezien!

De garderobe van Meghan Markle is flink opgeschoond na haar huwelijk met Prins Harry.

Lees ook

De garderobe van Meghan Markle is flink opgeschoond na haar huwelijk met Prins Harry. Ondanks alle kledingregels waar ze zich aan moet houden, laat Meghan zich niet kennen en verschijnt ze zo nu en dan ook nog in een casual outfit. 

LEES OOK: Beau's Weekendtips

Kledingregels

Waarom iedereen de hertogin van Cambridge toch zo leuk vindt? Onder andere omdat ze zo lekker normaal is gebleven, ook al is ze nu lid van het koningshuis. Vanaf de dag dat ze met prins Harry in het huwelijksbootje stapte, heeft ze een lang lijstje aan regels gekregen: geen minirokken, hotpants, sexy jurken en blote knieën.

Maar ondanks dat de voormalig Suits-actrice braaf in de meest mooie jurken verschijnt, is de ‘oude’ Meghan niet helemaal verdwenen. Bij de Audi Polo Challenge zagen we Meghan weer zoals we haar kennen.

Casual look

Tijdens dit event in Ascot speelde liefje Harry een polo wedstrijd. Op de eerste dag droeg Meghan een geruit jurkje, op de tweede dag koos ze voor een meer casual look: een simpele witte blouse met een zwarte skinny jeans en ballerina's. Met een leuke hoed als accessoire beschermde ze zichzelf tegen de zon. Looking good, Meghan!

BRON: GRAZIA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook