Nederlandse zangers in helikopter voor de grootste kroeg van Nederland

Artiesten en bands zullen veelal in duo-vorm reizen op 15 september.

Op zaterdag 15 september reizen maar liefst 24 artiesten naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam om de jubilea van De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch te vieren. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer BLØF, Anouk, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Chef’Special, André Hazes, Ronnie Flex en Lil’ Kleine zullen optreden tijdens het eenmalige festival.

De organisatie maakt ook bekend dat De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! een eigen festival karakter krijgt met tientallen duetten en unieke samenwerkingen van volledige bands. Artiesten en bands zullen veelal in duo-vorm reizen op 15 september. Zo zullen BLØF en Chef’Special voor het eerst samen het podium delen en ook voor Maan, Diggy Dex en Kraantje Pappie is het een eerste live-kennismaking. Marco Borsato reist samen met Jeroen van Koningsbrugge en VanVelzen. André Hazes zal de helikopter delen met Nick & Simon en Xander de Buisonjé.

Vriendschap

Eerdere edities van De Vrienden van Amstel LIVE! lieten al zien dat Typhoon en DI-RECT het samen goed kunnen vinden, de vriendschap tussen Anouk en Douwe Bob en ook die van Guus Meeuwis en Rowwen Hèze was al veel langer bekend. Deze duo’s zullen dan ook samen op het podium staan. Welke nummers de artiesten gaan doen, blijft voorlopig nog even geheim. Ook zullen er meerdere verrassingsoptredens volgen…

Wil jij ook naar De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!? Dat kan, tickets koop je hier!

Laatste nieuws