Wesley versierde Yolanthe op een wel heel opmerkelijke manier

Yo vertelt over een zeer opmerkelijk telefoongesprek.

Lees ook

Yolanthe Sneijder-Cabau (33) is al jaren happily married met manlief Wesley (34). Hoe Wes zijn droomvrouw probeerde te versieren? Yo vertelt over een opmerkelijk telefoongesprek.

LEES OOK: Yolanthe: "We denken aan adopteren"

"Eén van onze eerste gesprekken was een telefoongesprek. Wes vertelde mij een verhaal", zo begint Yo te vertellen in Door Andere Ogen – Wesley Sneijder. "Wes begon zijn verhaal: 'Ik was een klein jongetje en had een droom, ik ging bidden, ik ging vechten, ik ging trainen.' En dat verhaal duurde heel lang. Aan het eind van het verhaal bereikte hij steeds het doel. Als klein jongetje wilde hij voor Ajax spelen, daarna wilde hij naar het Nederlands elftal en voor de grote jongens spelen: Real Madrid."

Trouwen

Yo vervolgt: "Hij zei: 'Het is mij allemaal gelukt. Maar toen ik zeventien jaar oud was, zag ik een meisje op televisie, en met haar wilde ik trouwen. Dus: ik belde jou even om te zeggen dat jij mijn vrouw wordt.' Na het hele verhaal dacht ik echt van… 'Huh?'". Wesley mag zichzelf een schouderklopje geven want het is hem gelukt. 

Scheidingsgeruchten

Eerder maakte de voetballer korte metten met scheidingsgeruchten. "Dergelijke geruchten worden gedragen door gekken, verspreid door haters en geaccepteerd door idioten", zo schreef Wes op Instagram. 

BRON: NPO, OMROEP MAX, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook