Olcay Gulsen: ‘Ik was compleet naar de klote en ongelukkig’

De business lady doet een boekje open over een zware periode.

Lees ook

In februari stapte Olcay Gulsen (38) geheel onverwacht op als CEO van haar modelabel Supertrash. De business lady doet een boekje open over een zware periode.

LEES OOK: Olcay Gulsen geen spijt van kritiek op nieuwe relatie OG3NE-vader Rick Vol

Over het besluit om te stoppen als CEO, vertelt ze in een interview aan Het Parool: “Vooral het laatste jaar merkte ik dat ik niet meer verliefd was op de mode-industrie. Ik vond het product niet meer interessant, werd niet warm of koud van een jurk. En het ging ook niet meer goed met het bedrijf, dan moet je er juist meer energie in steken. Die had ik niet meer.” Enkele weken nadat Olcay opstapte, tekende Supertrash haar faillissement. 

Ongelukkig

Ook vertelt Olcay dat ze tussen 2014 en 2015 bijna een burn-out te pakken had. “Ik werkte achttien uur per dag. Heel heftig, dat houd je niet lang vol.” Gedurende een periode van twee jaar bestond haar leven uit keihard werken en thuis zitten.

Depressief wil ze het niet noemen. “Maar als je jankend gaat slapen en jankend wakker wordt, is er wel iets aan de hand. Ik was compleet naar de klote en niet meer gelukkig. Dan kun je voor de buitenwereld nog zo veel presteren, eigenlijk maakt het niets uit.”

Tweede carrière

Olcay is zeker weten niet bij de pakken neer gaan zitten en lijkt een tweede carrière na te jagen. ‘Dag mode-industrie, hallo televisiewereld!’, moet ze hebben gedacht. Zo is ze te zien als reporter in RTL Boulevard en presenteert ze het populaire programma Beter Laat Dan Nooit. Eén ding is zeker: de zakenvrouw is back on track.

BRON: HET PAROOL, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook