Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. 

1. Zien: Harry en Meghan hebben opnieuw een klef momentje samen
Dat Meghan Markle en prins Harry gek op elkaar zijn, hebben we al vaak genoeg kunnen zien. Maar ook tijdens werktijd kunnen de twee niet van elkaar afblijven. Nou ja, prins Harry niet.

2. Faux prins George gaat weer hilarisch te keer
We doen weer eens een rondje Gary Janetti, de schrijver die prins George van Cambridge de meest vreselijke dingen laat zeggen.

3. Arthur Chatto: neefje Queen trekt zijn kleren weer uit, yay!
De meeste royals zijn fit, maar Arthur Chatto (18) is er eentje in de categorie topfit, met dank aan Serieus Trainen. Dat hij er goed uitziet, weet hij zelf ook. Zelfs ziekjes in de lappenmand zitten kan hem er niet van weerhouden om met enige regelmaat zijn kleren uit te trekken.

4. Wordt dit de trouwtiara van prinses Eugenie?
Het moet een doorn in het oog van de geboren prinses van York zijn, maar officieel mag Eugenie niet met een tiara op naar het altaar van St. George's Chapel schrijden. Voormalig burgermeisjes Kate en Meghan zijn inmiddels goed bekend met de schatkamer van de Queen (of beter gezegd: de Kroon) waar voor zo'n 3,2 miljard euro aan sieraden zou liggen. En prinsessen Beatrice en Eugenie hebben wel eens een broche mogen lenen van hun oma, maar met een tiara zijn ze nog nooit gespot.

5. Wow: Máxima in full glam bij uitreiking Willems-Orde
De Oranjes zijn weer back in the game na hun vakantie! Máxima had een bijzondere jurk aan met grote klokmouwen, gemaakt door ontwerper Edouard Vermeulen van modehuis Natan.

BEELD: ANP, GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook