Natasja Froger in tranen over zoons: ‘Het is gewoon niet leuk’

Elke ouder zal het - vroeg of laat - herkennen: het is even slikken als je kroost het huis verlaat.

Lees ook

Elke ouder zal het – vroeg of laat – herkennen: het is even slikken als je kroost het huis verlaat. Natasja Froger (53) kan hier zeker over meepraten. Haar beide zoons wonen inmiddels op zichzelf, wat in de eerste instantie voor veel verdriet bij de presentatrice en manlief René zorgde.

LEES OOK: BFF van Natasja Froger: "Ze was mijn grote steun en toeverlaat"

Huilen

“Didier en Maxim wonen al een tijdje niet meer thuis, maar het is nog steeds wennen”, vertelt Natasja aan Margriet. “In het begin hielden René en ik ons groot, maar op een gegeven moment dachten we: waarom zouden we? Het is gewoon niet leuk, dus mogen we erom huilen.” Naast Didier en Maxim heeft René met zijn ex Yolanda Punt nog een zoon, Danny Froger.

Begrip

“Maar ik begrijp het ook", zo vervolgt ze. "Het is heerlijk om op eigen benen te staan. Ik kan me dat nog zo goed herinneren, dat gevoel van: ik leef mijn eigen leven.” Op 21-jarige leeftijd ging de presentatrice als stewardess werken en op zichzelf wonen. “Ik laat mijn jongens dan ook, maar dat vind ik moeilijk. Ik maak me zorgen als ik twee dagen niks hoor.”

Truc

Wat Natasja doet als ze geen reactie van haar jongens krijgt? ”Als het me te lang duurt, vraag ik of mijn moeder andijviestamppot maakt, dan app ik de kinderen: 'Oma komt en ze maakt stamppot met gehaktballen.' Dan heb ik binnen vijf minuten een reactie, haha.” 

BRON: MARGRIET l BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook