Monique Westenberg boos om ongevraagd advies

Monique bijt van zich af.

Lees ook

Als je op Instagram zit krijg je als BN'er eigenlijk standaard wel deels negatieve reacties op hetgene wat je op dat moment plaatst. Ook Monique Westenberg krijgt hiermee te maken, maar bijt wel van zich af.

LEES OOK: André Hazes wil dolgraag trouwen met Monique

Blijkbaar krijgt Mo elke keer ongevraagd opvoedadvies als ze een foto plaatst van André Hazes jr., zo ook onder de foto die ze van hem plaatste waarbij hij een speen in zijn mond had. „Zie hier onze heerlijke zoon samen met zijn vriendje, beide nog géén 2 jaar, MET speen!”, schrijft ze . Ze plaatst de foto met een missie: „Ik ben het “ongevraagde advies” en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat! Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat!”

Blokkeren

Ze vervolgt: . „Wie er vanaf nu nog 1x over begint, blokkeer ik van mijn instagram, want ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan! Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN “PERFECTE” LEVENTJE!”

Groot gelijk, Mo!

 

Zie hier onze heerlijke zoon samen met zijn vriendje, beide nog géén 2 jaar, MET speen! Ik ben het “ongevraagde advies” en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat! Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat! Wie er vanaf nu nog 1x over begint blokkeer ik van mijn instagram, want ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan! Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN “PERFECTE” LEVENTJE! ✌?

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook