Te lief: Wes plaatst prachtige foto samen met Yo

Wesley Sneijder kreeg gisteravond een oeuvre award, maar heeft het beste al thuis zitten.

Lees ook

Wesley Sneijder kreeg gisteravond een oeuvre award, maar heeft het beste al thuis zitten.

Yolanthe heeft namelijk volgens Wes een grote rol in zijn succesvolle carrière gespeeld. “Ik had het niet zonder haar kunnen doen”, schrijft de voetballer onder een lieve foto van hem en Yo. Ze zien er nog altijd even verliefd uit!

Problemen

Recent gingen er geruchten over huwelijksproblemen tussen Yo en Wes. Aanleiding van de zorgen: Wesley leek foetsie van haar Instagram feed en bracht bovendien het grootste deel van de tijd alleen door in Qatar. De actrice/presentatrice was voorzichtig met een reactie op die berichtgeving, want dat wekt alleen maar weer een tegengeluid op. "Daarom hebben wij ervoor gekozen er niet te diep op in te gaan." Op Instagram laten de twee iedereen in plaats daarvan een 'poepie ruiken' met lieve gezinsfoto's.

Stapelgek

"We zijn hartstikke gelukkig samen. En gelukkig kunnen we samen nog steeds lachen om al die onzin. Weet je wat het is: elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons echt niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar" aldus Yolanthe in de Grazia.

 

 

I couldn’t have done it without her ❤️ #myrock #greatestlove #thankful #oeuvreaward

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Laatste nieuws

Zie ook