Lil’ Kleine doet sexy fotoshoot met vriendin

"Jamie is een godgeschenk".

Lees ook

Rapper Lil' Kleine (23) kan niet alleen zijn en hij laat overal in huis spullen achter. Dat zeggen de rapper en zijn aanstaande vrouw Jaimie Vaes in een gezamenlijk interview met LINDA.meiden dat deze week verschijnt.

"Ik kan niet alleen zijn. Jaimie is een godsgeschenk. Wie ik nu ben, en hoe ik in het leven sta, dat komt voor een groot deel door haar.” Lil' Kleine vroeg half augustus Jaimie ten huwelijk. De rapper ging op zijn knieën tijdens een verjaardagsfeestje dat hij voor haar organiseerde op Ibiza.

Vijftien

Het interview met LINDA.meiden is geïllustreerd met pikante foto's van het stel dat elkaar leerde kennen toen Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine in het echt heet, vijftien was en Jaimie twintig. Zij was zijn styliste. Kleine: “Toen ik vijftien was, zei ik al dat ik ooit met haar zou trouwen. Ik zweer het. De aanhouder wint.”

Safety-bunkertje

Volgens Jaimie is Scholten hygiënisch, maar rommelig. "Hij laat overal spullen achter. Joggingbroekje, onderbroek, sokken, schoenen." Volgens Jaime is Scholten echt gegroeid als man. "Naarmate hij ouder wordt en stappen gaat maken, zal het beeld dat mensen van hem hebben ook veranderen.”

Het stel woont samen. "Ons huis is ons safety-bunkertje", zegt Jaimie. "We houden van gezelligheid, van uitgaan, feestjes. Maar we hebben ook veel momenten samen.”

 

Team.

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook