Igone de Jongh: ‘Katja en ik hadden meteen een klik’

De favorieten van onze favoriete prima ballerina.

De prima ballerina heeft het liefst een halfzacht eitje als ontbijt. En als ze haar rijbewijs heeft, koopt ze meteen een oude Fiat. Zes favo’s van Igone de Jongh (38).

tekst THEA TIJSSEN foto’s ANP,BSR AGENCY

THIJS RÖMER
“Hij is nog mooier voor me geworden sinds ik hem echt ken. Daarvoor vond ik hem al een bijzondere verschijning. Thijs heeft mooie sprekende ogen, is groot – daar val ik echt op – en straalt iets liefs uit, wat ik heel sexy vind. Behalve dat we ontzettend verliefd zijn, vullen we elkaar goed aan.We begrijpen elkaar ook echt, omdat we beiden uit een scheiding komen en een kindje hebben. Daarin hebben wij elkaar gevonden.Verder vinden we elkaar super lekker en is het jn om bij elkaar te zijn.Vanmorgen zei Thijs nog tegen me:‘Als wij bij elkaar zijn, zitten we in een bubbel met z’n tweetjes.’ Dat is precies wat het is."

KATJA
“Als je een relatie hebt met iemand die ook gescheiden is en ook een kind heeft, dan weet je niet hoe dat uitpakt. Het mooie is dat bij ieder van ons de kinderen op één staan. Maar wat je voor elkaar voelt, dat is er of dat is er niet. Dat kun je niet sturen.Vanaf het begin is alles harmonieus gegaan. Ik wist toen ik in deze relatie stapte, dat Thijs en Katja heel goed met elkaar zijn. Zij gunnen elkaar echt de wereld.Verder hebben Katja en ik ook een relatie zonder Thijs.We hadden meteen een klik. Dat bedenk je toch niet van tevoren?"

CHANTAL EN FOCKELINE
“Chantal Janzen, Fockeline Ouwerkerk en ik zijn echt vriendinnen geworden tijdens het eerste seizoen van ‘Dance dance dance’. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik heb geen zusjes, dus ik ken dat soort liefde niet, maar ik denk dat ik dat nu wel ken, dankzij hen. Heerlijk om vriendinnen te hebben met wie de liefde onvoorwaardelijk is.”

CHANEL EN H&M
“Ik ben dol op Scotch Maison, de dameslijn van Scotch & Soda.Verder hou ik van Chanel. De laatste tijd mag ik gelukkig vaak iets van mijn favoriete merk aan. Hugo Boss, Zara en H&M vind ik ook jn. Mijn kledingstijl is keurig en basic: het heeft wel iets van Audrey Hepburn. Om je een idee te geven: laatst had ik voor de opnames van ‘Dance dance dance’ voor het eerst in mijn leven een jurkje met tijgerprint aan.”

THE CROWN
“De serie ‘The crown’ vinden Thijs en ik ongelofelijk mooi. Ik werd echt een beetje verliefd op de koningin. Als buitenstaander had ik een beeld van een koud persoon en een saaie vrouw, maar dat is helemaal niet het geval. Ik vind haar zelfs fascinerend. En haar verhaal wordt op een mooie manier verteld.”

SARDINIË
“Sardinië is mijn favoriete vakantiebestemming. Het is zo ongelofelijk mooi.Als ik in de zomer op vakantie ga, moet dat sowieso aan zee zijn. Sardinië is qua schoonheid een soort Aruba. Je zit aan een mooie zee, kunt er heerlijk eten, eigenlijk is het een paradijs.Afgelopen zomer ging ik er samen met Thijs heen, die vond het ook heerlijk.We zijn toen ook naar Ibiza geweest, maar dat is niks voor mij. Ik vond het een mooi eiland, maar het is me te Nederlands.”

Benieuwd wat nog meer favoriet is bij Igone?  Dat lees je in de nieuwe Beau Monde!

Laatste nieuws