Zien: eerste beelden nieuwe realityshow Michael en Naomi

Het waren veelbewogen maanden voor Barbie's ex-vriend Michael van der Plas.

Lees ook

Het waren veelbewogen maanden voor Barbie's ex-vriend Michael van der Plas. Ondanks dat de perikelen rondom zijn ex-liefje Barbie hem niet in de koude kleren zijn gaan zitten, is het, nu Barbie professionele hulp is gaan zoeken, weer een beetje rustiger in het leven van Michael.

Althans… in de eerste beelden van de nieuwe realityserie De Van der Plasjes Draaien Door is te zien dat het leven van Michael eigenlijk geen rust kent. 

LEES OOK: Barbie onderweg naar afkickkliniek in Schotland

YouTube

De eerste beelden liegen er niet om. Zo zie je de realityster een nogal heftig gesprek voeren met de politie, maar worden ook de ruzies met zijn liefje Naomi op camera vastgelegd. Op Instagram geeft Michael toe dat zeker ook de minder leuke momenten voorbij zullen komen. "Alles komt voorbij! De leuke momenten, de minder leuke momenten, de strijd om terug te keren naar Nederland, het ontstaan van een nieuw muzieknummer, boekingen, optredens, liefde, ruzies, ALLES komt in beeld."

De eerste aflevering van realitysoap zal zondag live gaan op het YouTube-kanaal van Michael. Daarna kunnen we elke week smullen van een nieuwe aflevering. Wij kunnen niet wachten!

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook