Katja kiest trouwjurk met hoge split

Katja Schuurman staat volgend jaar voor het altaar in een jurk met een diep decolleté.

Lees ook

Katja Schuurman staat volgend jaar voor het altaar in een jurk met een diep decolleté en een enorme split. De presentatrice ging in het TLC-programma Say Yes To The Dress Benelux op zoek naar haar ideale trouwjurk, dinsdag was te zien tegen welke jurk ze 'ja' zei. 

Dat het een sexy trouwjurk moest worden, stond al vast. Bruidegom Freek van Noortwijk houdt van decolleté, vertelde Katja al eerder. Verder moest de japon niet te veel lijken op de jurk die ze op haar vorige bruiloft droeg, toen ze haar jawoord gaf aan Thijs Römer. "Die jurk was mijn meisjesdroom", zei ze over haar eerste bruidsjapon. "Nu moet de jurk meer passen bij deze fase van mijn leven."

Met advies van stylist Fred van Leer en haar moeder, zus en een vriendin bekeek Katja "een hysterische hoeveelheid" jurken. Uiteindelijk viel de keuze op de eerste jurk die ze aantrok en waarin ze zich "helemaal Beyoncé" voelt. "Freek is hier ook blij mee. Als ik hierin aankom, weet ik zeker dat ik een enorme grijns ga zien op zijn gezicht."

BRON: BUZZ E, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook