Zien: prinses Elisabeth zegt familie gedag

Prinses Elisabeth wordt in Wales verwacht.

Lees ook

Na tien dagen kerken, kastelen en verantwoorde uitjes in Armenië, wordt kroonprinses Elisabeth (16) vandaag al in Wales verwacht voor haar nieuwe schooljaar op een kostschool. 

LEES OOK: België: prinses Elisabeth begint op kostschool

Na het welkom op het prestigieuze Atlantic College wordt er volgens oud-leerlingen een hele week ­gekampeerd, zo meldt Het Nieuwsblad. Het schooljaar begint voor de eerstejaars met een week activiteiten om elkaar te leren kennen. Volgens Erik de Beukelaar in de Waalse pers, voormalig woordvoerder van de Belgische bisschoppen en oud-leerling van het college wordt er een hele week gekampeerd in tenten.

Atlantic College

Maar voordat de prinses vertrekt zegt ze natuurlijk eerst haar familie gedag! Op Instagram zien we nieuwe foto's van Elisabeth waar ze met twee koffers staat. “Klaar voor Atlantic College!” staat bij de foto’s uit naam van koning Filip en koningin Mathilde.

Op het Atlantic College studeerden in het verleden meer bekende namen. Ook koning Willem-Alexander ging naar de Welshe school. Hij is tegenwoordig beschermheer van het college.

 

En route pour @UWCAtlantic college! Bonne rentrée à tous! #backtoschool2018

Een bericht gedeeld door Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) op

BRON: ANP, INSTAGRAM, BEELD: INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook