Prins George gaat mee op jacht

Het was het weekendje wel voor prins George!

Lees ook

Het was het weekendje wel voor prins George! Volgens website The Sun is de koninklijke kleuter voor het eerst meegenomen op jacht.

LEES OOK: Dit doet de Queen op Balmoral

De Britse royals waren dit weekend op kasteel Balmoral in Schotland, waar ze op bezoek waren bij koningin Elizabeth. Het was een waar familieuitje, want ook prins Charles, prinses Anne en prins Edward waren daar aanwezig. Prins George mocht volgens The Sun bij oma Elizabeth in de auto mee naar het jachtterrein. 

Balmoral

De Schotse residentie van koningin Elizabeth is door de jaren heen een geliefde plek geweest om vakantie te vieren voor de hele familie. Hoe ziet zo'n zomer in de Highlands eruit? Op zich niet zo anders dan haar dagen in Windsor en Londen, want de koningin hecht erg aan haar ijzeren routine. Toch heeft Balmoral unieke vakantie-ervaringen: het kleuren van de hei, herten en bokken spotten en knutten doodslaan.

Vakantie

De Queen werkt ook gewoon door, ze werkt vooral lopende diplomatieke en regeringszaken weg. De rode koffertjes pendelen tussen Londen en Balmoral en de premier komt minimaal één keer langs, dat is een verplicht nummer. Omdat ze zo lang op Balmoral verblijft ontvangt ze er ook andere staatshoofden. Het wordt als een grote eer gezien om op de privéresidentie te mogen komen, maar buitenlandse gasten blijven nooit heel lang: het is tenslotte vakantie. Met haar man prins Philip ontvangt ze er dus ook vrienden en familie, er worden bescheiden feestjes gehouden en er wordt eindeloos gepicknickt.

 

On August 24th The Duchess of Cambridge drove Zara Tindall, Prince George and Savannah Phillips to a grouse shoot on the Balmoral estate. وفي 24 أغسطس ، قامت دوقة كامبريدج بقيادة زارا تيندال والأمير جورج وسافانا فيليبس لإطلاق النار(هواية) في مزرعة بالمورال. #المملكة_المتحدة #إسكتلندا #دوق_كامبريدج #امير_ويليام #أمير #كاثرين #دوقة_كامبريدج #جورج #instagood #instalike #life #like4like #follow4follow #happy #mood #goodvibes #vibes #royals #royalfamily #duchessofcambridge #katemiddleton #princewilliam #zaratindall #princegeorge #catherinemiddleton #balmoral

Een bericht gedeeld door Kate & Will❤️Megh & Harry (@cambridgesandsussex_arabic) op

BRON: THE SUN, BEELD: GETTY IMAGES

 

Laatste nieuws

Zie ook