Brad & Angelina maken afspraken: vechtscheiding lijkt voorbij

De twee zijn blijkbaar klaar met elkaar de rechtszaal uit vechten.

Lees ook

Het einde van de vechtscheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt lijkt na bijna twee jaar eindelijk voorbij te zijn. De twee zijn blijkbaar klaar met elkaar de rechtszaal uit vechten en zouden er ook wat betreft de kids uit zijn gekomen. 

LEES OOK: 'Angelina Jolie jaloers op Amal Clooney'

Break-up

Het leven van de voormalige liefdes, die sinds de scheiding recht tegenover elkaar zijn komen te staan, draait de afgelopen jaren vooral om hun scheiding. Brad en Angelina zijn allesbehalve goed uit elkaar gegaan en ook na hun break-up konden de twee elkaar naar verluidt niet luchten of zien.

Voogdij

But no more. Zo laten bronnen aan Entertainment Tonight weten dat de twee er eindelijk uit zijn. Wat betreft hun zes kinderen Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne en Knox dan. De ruzies tussen de twee gingen namelijk voornamelijk over hen. Zo wilde de actrice de volledige voogdij over haar kinderen. Iets waar ex-liefje Brad het absoluut niet mee eens was. Hoewel het niet duidelijk is welke afspraken Brangelina nu heeft gemaakt, zouden de twee in ieder geval niet meer voor de rechter hoeven de verschijnen voor de geplande hoorzitting. En nu maar hopen dat de twee de strijdbijl niet opeens weer tevoorschijn halen…

BRON: GRAZIA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook