Royal Wedding: prinses Eugenie heeft ruime koetservaring

De prinses zal hard moeten wuiven om over de hertogin van Sussex heen te komen.

Lees ook

Hoe omstreden de koetsrit tijdens de Royal Wedding van prinses Eugenie en Jack Brooksbank ook is, hij gaat er komen. Dus is het maar goed dat de prinses ruime ervaring in het koetsrijden heeft. Nu er nog een beetje gezellig bij kijken.

Voor wie niet zo vaak in een koninklijke koets zit: die dingen hebben een beroerde vering. Zeker de antieke gevallen die de Queen uitleent voor dit soort gelegenheden. Het zitgedeelte hangt in brede leren riemen, in het ongunstigste geval rolt het zowel op en neer als heen en weer, wat een perfecte combinatie is om in een mum van tijd misselijk te worden.

Tel daarbij op dat alles beweegt bij het instappen per wiebelig uitklaptrapje en het is een wonder dat Meghan als kersverse hertogin van Sussex zo kalm, beheerst en opgewekt haar eerste koetsrit uitzat. Al leidt zo'n kus van je prins natuurlijk wel lekker af. 

Eugenie heeft ruime koetservaring, voor zover bekend zat ze er op haar 12de voor het eerst in tijdens een officieel momentje. Dat is handig voor als ze als bruid over de kasseien van Windsor rammelt, maar aangezien het niet haar meest favoriete bezigheid lijkt te zijn, moet er misschien nog een beetje worden geoefend op geanimeerd wuiven, kijk maar. 

  

Gelukkig kan ze ook uitstralen dat ze het naar haar zin heeft, in de koets. We adviseren deze instelling voor de bruidsrit:

 

Foto's © Getty Images, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook