Lieve vakantiefoto’s van de Zweedse royals

Oh, Bernadotten, wat zijn jullie toch altijd heerlijk gul met foto's!

Lees ook

Het mediabeleid van het Huis van Bernadotte, daar kunnen andere royals (kuch-Oranjes-kuch) een voorbeeld aan nemen. Zo deelden ze weer eens gul kiekjes uit, ditmaal genomen in de buurt van Solliden.

Op deze zomerresidentie brachten de Zwoyals een groot deel van de vakantie door. En ze hadden het er duidelijk naar hun zin, getuige het feit dat zelfs prins Oscar the Grumpy stralend op de royal pony zat.

 

Een bericht gedeeld door Kungahuset (@kungahuset) op

Victoria en Daniel deelden ook nog een paar echte privékiekjes, door henzelf genomen.

Koningin Silvia en koning Carl Gustaf deden uiteraard mee aan de pastorale idylle op Öland, Silvia zo te zien wél op Chanels, want er zijn grenzen. 

Prins Carl Philip en prinses Sofia poseerden trots met hun leuke zoontjes prins Gabriel en prins Alexander. Het was eerder niet zo goed te zien, maar prins Gabriel heeft de blauwe ogen van zijn moeder geërfd. De meeste leden van de familie hebben bruine kijkers. 

Grote afwezige was prinses Madeleine met haar gezin. Normaal gesproken laat Madde zich niet zo snel een fotomomentje met haar gezin ontglippen, maar ze waren eerder al in beeld geweest en ze hadden het vast te druk met hun aanstaande verhuizing naar Florida.  

 

Foto's © Kungahuset

Laatste nieuws

Zie ook