Kaj Gorgels: ‘Alleen mijn moeder en broer begrijpen mijn pijn’

In ‘Expeditie Robinson’ en op YouTube leerden we Kaj Gorgels (27) kennen als vrolijke noot.

Lees ook

In ‘Expeditie Robinson’ en op YouTube leerden we Kaj Gorgels (27) kennen als vrolijke noot. Ooit hoopt hij te settelen, maar tot dan neemt hij het ervan.

productie & tekst NICOLE GABRIËLS foto’s BOP MULDER stylingTOMMY DRIESSEN visagie MARIJE ROSENBACH met dank aan CO VAN DER HORST,AMSTELVEEN

Welke kwaliteit bewonder je in een vrouw? “Zorgzaamheid. Wij mannen doen wel stoer, maar zonder zorgzame vrouw maken we er een potje van. Dan leven we niet gestructureerd, zijn minder voorzichtig en gaan tot laat op stap. Een vrouw kan het verschil maken. Ik val op Zuid-Amerikaanse vrouwen, het type Adriana Lima. Gek genoeg beland ik vrijwel altijd bij een blonde vrouw. Op het moment ben ik aan het daten, maar het is nog redelijk vrijblijvend. Maar wie weet verandert dat snel. Uiteindelijk zoek ook ik die lieve vrouw met een goed hart.” Gniffelend: “Maar tot die tijd… haha.”

Waar ben je het meest trots op? “Dat ik letterlijk vanaf een zolderkamertje mijn bedrijf ben gestart en dat ik, op een doorsnee dinsdagmiddag, mensen blij maak met mijn filmpjes. Het is een uit de hand gelopen hobby waarvan ik goed kan leven. Ik heb een tweejarig contract getekend bij RTL. En ik heb net een huis gekocht in Rotterdam. Toen ik de sleutel kreeg, dacht ik terug aan een oude lerares. ‘Met grapjes maken, kom je er niet, Kaj!’, peperde ze me in. Pleur jij effe lekker op, zou ik haar willen zeggen. Met die grapjes heb ik nu wel dit coole huis gekocht.”

Wat is je grootste angst? “Mijn moeder of mijn broer verliezen. Doordat ik mijn vader op vrij jonge leeftijd verloor zijn wij drieën, de achterblijvers, nog closer. Alleen zij begrijpen de pijn die ik voel als ik aan mijn vader denk. Alleen zij snappen helemaal hoe het voelt.”

Wat is je meest gekoesterde bezit? “Mijn nieuwe auto, een Opel Insignia Exclusive, deelt de eerste plek met mijn nieuwe huis. Het leek lang onmogelijk om een koopwoning van twee verdiepingen middenin Rotterdam te bezitten. Het is een jaren dertig-huis dat ik volledig heb laten verbouwen. Ik heb een cognacleren bank gekozen, zo’n stoere mannenbank die vrouwen ook mooi vinden. Ik tief niet zomaar wat meubels neer, ik vind het leuk me te laten inspireren in winkels. Wie zegt dat mannen niet van inrichten houden, heeft mij nog niet ontmoet.”         

Meer lezen over Kaj? De nieuwe Beau Monde ligt vanaf morgen in de winkel! 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook