Alec Baldwin niet blij met sexy foto dochter

Alec Baldwin is allesbehalve blij met de foto die zijn dochter Ireland op Instagram heeft gepost.

Lees ook

Alec Baldwin is allesbehalve blij met de foto die zijn dochter Ireland (22) op Instagram heeft gepost.

LEES OOK: Déze acteur zou eigenlijk Mr. Big in Sex and the City spelen

Ireland plaatste een sexy kiekje van zichzelf op een motor, gehuld in een zwarte bikini met cowboylaarzen, met daarbij de tekst: 'Stay extra'. Het kon niet op de goedkeuring van haar vader rekenen. 

Nee!

"Nee. Gewoon…nee!" waren de woorden die Alec in een comment achterliet. Volgers van Ireland reageerden al snel op het commentaar van Baldwin. "Hahahaha! Je hebt vader issues!" en "Als je je dochter iets wil vertellen, bel haar dan gewoon in plaats van hier een reactie achter te laten". Sommige volgers waren het met de acteur eens en vonden de foto ongepast en veel te verhullend. Het is niet de eerste keer dat Baldwin commentaar heeft op de foto's van zijn dochter, die hij deelt met zijn ex-vrouw Kim Basinger. Ireland plaatste vorige zomer een foto waarop ze topless te zien was, waarop haar vader reageerde: "Oh…daar ga je weer."

In 2007 haalde Alec wereldwijd de pers toen er een audio-opname van een voicemail van hem uitlekte, waarin hij de toen 11-jarige Ireland uitschold voor 'onbeschoft, klein varken', nadat ze zijn telefoontje niet opnam.

 

stay extra ?: @phatmango

Een bericht gedeeld door Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) op

 

BRON: PANORAMA, BEELD: GETTY IMAGES

 

Laatste nieuws

Zie ook