Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. 

1. 7 dingen die je hebt gemist tijdens de Royal Wedding
Met nog slechts 57 dagen te gaan voor de vólgende royal wedding in St. George's Chapel kijken we nog even terug op zeven momenten op de grote dag van de Sussex'jes, die je mogelijk hebt gemist.

2. Zweden: dít verdient de nanny van Estelle en Oscar
Kroonprinses Victoria en prins Daniel van Zweden zullen niet snel overspannen worden van hun kinderen: ze hebben twee fulltime nanny's. En fulltime betekent in dit geval 24/7 paraat.

3. Prinses Elisabeth uitgeroepen tot royal stijlicoon
Kroonprinses Elisabeth (16) van België begint de warme belangstelling van de internationale media te krijgen. En maakt daar genoeg indruk om in een leuk lijstje terecht te komen.

4. Wil je zien: prins Albert en zijn leuke puberzoon!
Er zijn vaders die hun buitenechtelijke kinderen negeren, zoals koning Albert van België. En er zijn er die gewoon een vader voor hen zijn, zoals prins Albert van Monaco.

5. Prins Joachim inspecteert eigen zoon #awkward
Ga er gerust vanuit dat prins Nikolai van Denemarken al genoeg te verduren heeft op Hærens Sergentskole zonder dat zijn vader ook nog eens langskomt voor een inspectie.

BEELD: ANP, GETTY, BSR AGENCY

 

Laatste nieuws

Zie ook