Zo neem je je sieraden handig mee op reis

Ook op vakantie wil jij er glamorous uit zien! Maar hoe neem je jouw sieraden nou handig mee?

Lees ook

Ook op vakantie wil jij er glamorous uit zien. Maar hoe neem je jouw sieraden nou handig mee? Wij hebben in samenwerking met Lucardi een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet.

Favoriete kettinkjes en armbanden

Wanneer je kettinkjes of armbandjes mee wil nemen, wil je natuurlijk niet dat ze in de knoop gaan en dat je een half uur bezig bent met het weer uit de klit halen. Haal het sieraad daarom door een rietje heen en maak hem weer vast bij de sluiting. Knip het rietje eventueel wat korter als hij te lang is.

Een earparty op reis

Wil je oorbelletjes meenemen op jouw vakantie? En wil je voorkomen dat ze los door je tas gaan zwerven? De oplossing is super simpel. Neem een knoop en prik je oorbelletjes door de gaatjes van het knoopje heen en doe erna de sluiting vast. Zo blijven ze netjes bij elkaar! Zo kan je ook op reis lekker blijven afwisselen met je oorbellen voor een stylish earparty!

Watch it

Ben jij gek op horloges en wil je ook daar lekker mee kunnen afwisselen tijdens jouw reis? Rol een washandje op en doe daar dan je horloges om heen. Zo blijven ze mooi en het neemt weinig ruimte in.

Dierbare ringen

Heb jij lekker veel ringen om te mixen en matchen? En wil je die ook mee in jouw koffer? Wij gebruiken hier een pillendoosje voor. Handig om  je ringen in de vakjes op te bergen. Je kunt hier ook andere kleine sieraden in opbergen.

BEELD: ISTOCK, LUCARDI

Laatste nieuws

Zie ook