Wesley en Yolanthe genieten als gezin

Wes en Yo maken tijd voor elkaar!

Lees ook

Recent gingen er geruchten over huwelijksproblemen tussen Yo en Wes. Aanleiding van de zorgen: Wesley leek foetsie van haar Instagram feed en bracht bovendien het grootste deel van de tijd alleen door in Qatar. 

LEES OOK: Yolanthe: "We denken aan adopteren"

De actrice/presentatrice was voorzichtig met een reactie op die berichtgeving, want dat wekt alleen maar weer een tegengeluid op. "Daarom hebben wij ervoor gekozen er niet te diep op in te gaan." Op Instagram laten de twee iedereen in plaats daarvan nu een 'poepie ruiken' met een lieve gezinsfoto. Het maakt duidelijk dat de twee écht wel tijd voor elkaar vrij maken. 

 

My all ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Stapelgek op elkaar

"We zijn hartstikke gelukkig samen. En gelukkig kunnen we samen nog steeds lachen om al die onzin. Weet je wat het is: elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons echt niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar" aldus Yolanthe in de Grazia.

"In eerste instantie snapte ik niets van de geruchten, maar naarmate ze vaker opdoken, begon ik het wel te begrijpen. Wesley heeft nu vakantie op Ibiza, samen met Xess, terwijl mensen ons daar altijd samen zagen. Het ding is: ik ben nu aan het draaien. Maar als je daar niet van op de hoogte bent, kan ik me voorstellen dat je het gek vindt dat hij daar zonder zijn vrouw zit."

Hoe het echt zit

"Wat social media betreft: wij hebben twee jaar geleden besloten dat ik mijn Instagram zou gebruiken als platform voor mijzelf en mijn werk, waaronder fashion, mijn boetiek en alles wat er in mijn leven gebeurt. Bewust los van Wesley, omdat ik al zo vaak als voetbalvrouw werd neergezet, terwijl ik zelf ook altijd heel hard heb gewerkt. Al met al is het denk ik een opeenstapeling van factoren die tot bepaalde speculaties heeft geleid. Om eerlijk te zijn raakt het me niet, want ik weet hoe het echt zit."

BEELD: GETTY IMAGES

 

Laatste nieuws

Zie ook