Vader Meghan Markle loog tegen prins Harry

Alsof de praatgrage vader van Meghan, Thomas Markle, zich nog niet genoeg in de nesten heeft gewerkt.

Lees ook

Alsof de praatgrage vader van Meghan, Thomas Markle, zich nog niet genoeg in de nesten heeft gewerkt, blijkt nu ook dat hij niet altijd eerlijk naar zijn kersverse schoonzoon is geweest. 

Confrontatie met prins Harry

Het gaat hierbij om de welbekende persfoto's van Meghan's vader, die later het resultaat van een deal met de paparazzi bleken. Toen zijn son in law hem hiermee confronteerde, ontkende Thomas direct in alle toonaarden. "Harry zei tegen mij dat ik nooit naar de pers moest stappen. Dat het zou eindigen in tranen. 'Ze eten je levend op' zei hij en hij had gelijk." Thomas zou toen naar eigen zeggen in een verhit gesprek hebben gezegd dat Harry's beschuldigingen niet waar waren. 

Verzoening

Maar alsof zijn leugens nog niet genoeg waren, deed Thomas er rustig nog een schepje bovenop. Zo zei hij: "Misschien is het beter voor jullie als ik dood zou zijn. Dan kunnen jullie doen alsof jullie verdrietig zijn." De 74-jarige zegt daarna te hebben opgehangen. Iets waar hij nu veel spijt van heeft. Zo laat hij weten dat de prins absoluut het recht had om hem terecht te wijzen. Toch is er nog wel een ding wat hem gekwetst heeft. Volgens hem zou Meghan in het gesprek hebben geroepen dat hij geen toespraak mocht houden op de royal wedding.

Wel lijkt de soap rondom vader en dochter Markle nu eindelijk voorbij te zijn. Thomas laat namelijk weten er helemaal klaar mee te zijn en geen contact meer met zijn dochter te zoeken. Ook wuift hij de geruchten dat Meghan hem binnenkort zou komen opzoeken weg. Hij zou zowel zijn dochter als schoonzoon al maanden niet meer hebben gesproken en het ziet er naar uit dat dit ook de komende tijd niet zal veranderen…

BRON: GRAZIA: BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook