Lady Kitty heeft haar mannen graag… rijp

Het nichtje van prinses Diana houdt van vintage quality, zullen we maar zeggen.

Lees ook

Het lijkt erop dat Lady Kitty Spencer (27) weer verliefd is en haar nieuwe beau is wederom rijp, euh, rijk.

Kitty had voorheen vier jaar lang een relatie met onroerendgoedhandelaar Niccolo Barattieri di San Pietro, die twintig jaar ouder was dan zij (en haar verliet voor de 53-jarige Elizabeth Hurley). Sinds de breuk heeft ze aanzienlijk meer bekendheid gekregen als societymodel, onder andere voor Dolce & Gabbana en Bvlgari.

En nu zou ze volgens de Daily Mail een nieuwe vriend hebben. De gelukkige is retailmagnaat Michael Lewis, met zijn 59 lentes 32 jaar ouder dan Kitty. En bovendien 5 jaar ouder dan haar eigen vader, graaf Charles Spencer. Michael is eigenaar van modeketens Whistles en Phase Eight. Hoewel Kitty niet verlegen is, is hij nog niet op haar Instafeed gesignaleerd, zodat we het met dit romantische kiekje aan het Comomeer moeten doen.

Opmerkelijk is wel dat ze de afgelopen dagen in Portofino zat, waar Michael graag is. En dat ze opeens zijn kinderen op de socials volgt, maar dat zegt natuurlijk niets. Zowel Kitty als Michael en hun woordvoerders willen niets kwijt over de romance, maar we houden het voor je in de gaten.

Kitty is inmiddels doorgereisd naar Montenegro, een favoriete vakantiebestemming van haar. Waar ze – heel verdacht – opeens ook alleen maar plaatjes van het landschap post. Hmm

 

Openingsfoto's © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook