Prinses Chiara: royal popje wil model wil worden

Alexia is niet de enige royal 13-jarige met een leuk Insta-account.

Lees ook

Maak kennis met prinses Maria Chiara van Bourbon Twee Siciliën, gravin van Noto (13) en hertogin van Capri. En een heerlijke jonge C-royal met Ambitie.

Chiara (links) is de jongste dochter van prins Charles en prinses Camilla (jawel, er zijn nog een Charles en Camilla!) van Bourbon Twee Siciliën. Ze heeft een oudere zus, prinses Maria Carolina (15, rechts). Het betreft hier Italiaanse adel (met een vleugje Spanje) zonder enige macht, want Italië is een republiek. Bovendien wordt de titel ook nog eens betwist door neef Pedro, maar eerlijk is eerlijk: Charles heeft de betere papieren.

En bovendien aan Camilla een vrouw die dol is op aandacht. En twee enige blonde dochters die helemaal niet verlegen zijn en op het punt staan de society over te nemen. Het begin is er al: het gezin woont in Monaco en Parijs en is helemaal thuis in de wereld van glitter en glamour, waar je als Koninklijke Hoogheid wel degelijk aanzien hebt. Dus, hoe ziet het leven van prinses Chiara eruit?   

Ze eet alleen ijs van Dior, naturellement.

Ze is reuze mondain te Chateau St. Tropez.

Ze heeft de Insta-sprong helemaal onder de knie.

Ze is gek op poseren.

Serieus, ze doet niets liever.

Echt, ze zou het hele dagen kunnen doen. Hallo, modellenbureaus? 

Iets zegt ons dat prinses Alexia Chiara a run for her money zou kunnen geven. En dat is een Insta-battle waar we ons nu al op verheugen. 

 

Foto's © BSR Agency, Real Casa di Borbone

Laatste nieuws

Zie ook