Glennis Grace naar liveshows America’s Got Talent

De Amsterdamse verpletterde de jury met een indrukwekkend optreden.

Glennis Grace heeft het voor elkaar: ze is door naar de liveshows van America's Got Talent.

LEES OOK: Glennis Grace: 'Toen hij vertelde dat hij nog bij z'n ouders woonde, dacht ik: wat?!'

De Amsterdamse verpletterde de jury met een indrukwekkende versie van Nothing Compares 2U van Prince. Op sociale media regent het complimenten voor Glennis, die door vele volgers van het programma als grote kanshebber voor de winst wordt gezien. "Wat een geweldige stem en optreden!" schrijft iemand. "Yes! Gefeliciteerd Glennis en zet 'm op in de live shows!" De liveshows beginnen volgende week en daarin neemt Glennis het op tegen zes andere kandidaten.

Zeven kleuren

In de nieuwste Beau Monde spraken wij Glennis al over haar Amerika-avontuur: “Ik scheet zeven kleuren stront voor de auditie! Ik was een van de allerlaatste kandidaten die op moest, om elf uur ’s avonds en ik was al vanaf elf uur ’s ochtends aanwezig. Ik was zo moe, dacht: nu moet het echt gebeuren, ik kán niet meer. Dan sta je daar in de coulissen en zie je de jury zitten en al dat publiek… Ik dacht: oké Glen, nu word je met beide benen op de grond gesmeten. Eerst had ik een gesprek met de jury, dat duurde zo’n tien minuten, veel langer dan op tv en online te zien was. Dus ik kreeg een droge mond en dacht: ik moet hier nog mijn ding doen. Maar door dat gesprek en het gejoel van het publiek werd ik ook rustiger.”

Zingen

"Van kleins af aan roep ik al dat Amerika veroveren mijn doel is. Als je Amerika hebt, dan heb je al een groot gedeelte van de wereld. Ik wilde niet per se beroemd worden, maar vooral zingen voor zo veel mogelijk mensen. Ik weet wel zeker dat dat nu gaat gebeuren," aldus Glennis.

Meer lezen over Glennis? Beau Monde ligt nu in de winkel! 

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP, HOOFDBEELD: DARIO & MISJA 

Laatste nieuws