Look Of The Weekend: Meghan’s verjaardagsjurk

Deze zaterdag was het dubbel feest.

Lees ook

Actrice, royal verloofde, stralende bruid,  hoge adellijke titel – als iemand een veelbewogen jaar achter de rug heeft, is het de jarige hertogin van Sussex (37), voorheen Meghan Markle, wel.

LEES OOK: Van burger naar royal: het jaar van Meghan (37)

Maar deze zaterdag was het dan toch even tijd voor een feestje, de hertogin werd namelijk 37 jaar. Helaas kon ze haar verjaardag niet thuis vieren, want een goede vriend van het koninklijke stel,  Charlie van Straubenzee, ging op dezelfde dag trouwen. En aangezien Harry de getuige van de bruidegom is, moet je daar natuurlijk wel bij aanwezig zijn.

Merken

Meg koos voor een midirok met  roze, groen, zwart en wit, plus een zwarte top en zwart hoedje. Tikkie begrafenis, vonden wij, voor een bruiloft, maar desalniettemin toch een feestelijke outfit. Haar jurk is van Club Monaco (de 'Shoana' dress), haar clutch van het merk Kayu, haar hoed van Philip Treacy en haar schoenen zijn van Aquazurra (de Deneuve pump). Aan haar pols draagt ze de Shaun Leane Gold Signature Tusk Diamond Bracelet, en in haar oren zitten de Vanessa Tugendhaft 'Parisienne' Diamond Hoop oorringen.

BRON: MEGHAN'S FASHION.COM, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook