Classy: de stijlevolutie van hertogin Meghan

Het enige wat er nog van haar oude look over is gebleven, zijn Meghans adembenemend hoge hakken.

Lees ook

Meghan is vandaag exact 76 dagen hertogin van Sussex en heeft de afgelopen tweeënhalve maand een aardig beeld geschept van haar look als lid van de koninklijke familie.

Als actrice kleedde Meghan zich vaak sexy: strakke kokerrokken, spannende tops. Die zijn verdwenen, het enige wat nog van die stijl over is, zijn de torenhoge hakken waarop ze de Vierdaagse lijkt te kunnen lopen.

Deze foto toont goed het verschil tussen Hollywood en het Hof. Links is Meghan nog burger en op pad met prins Harry in een gescheurde jeans en een boyfriend overhemd. Rechts haar eerste look voor een openbaar optreden sinds haar huwelijk: blush en aanzienlijk meer ingetogen.

Als royal verloofde zat er hier en daar nog een vleugje casual chic in haar look, maar het kleurpalet stond al vast, met een hoofdrol voor zwart, crème en groen. Het oogde redelijk ingetogen, vermoedelijk om niet het verwijt te krijgen dat ze alle aandacht naar zich toe wil trekken. De meeste royals houden zo'n referentiekleurkader aan, om kledingstukken makkelijk te kunnen combineren voor een nieuwe look. Denk maar aan alle beige, blush, bruine en karamel kledingstukken waar koningin Máxima graag op terugvalt en prinses Laurentiens niet te blussen liefde voor groen.  

Sinds Meghan hertogin van Sussex is, is haar look aanzienlijk meer couture geworden, maar blijft ze trouw aan het eerder samengestelde palet in vrij rustige lijnen en effen stoffen. Felroze en felrood staan haar vermoedelijk schitterend, maar feller dan de vrolijke gele is ze tot nu toe niet gegaan. Hoop doet leven!  

Lees meer: 

 

Foto's © ANP, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook