Foto’s: losgebroken prinsesjes zijn het leukst!

Wat nou waardigheid? Er gaat niets boven Koninklijk Keten!

Lees ook

Goed gedrag wordt zwaar overschat, zo weten deze jonge prinsessen, die nog even lekker lak hebben aan waardigheid en van elke gelegenheid gebruik maken om los te gaan en hun onderbroek te flashen. Royal chaos in 3, 2, 1…

Charlotte

Coole zonnebril? Check! Kopje duikelen is goed voor coördinatie, een prima workout en ook gewoon ideaal om jezelf lekker duizelig te maken…

…en je benen in de lucht te gooien. Go Charlotte!

Amalia

Hare Koninklijke Hoogheid is op deze foto nog maar drie en getuigt reeds van een ondernemend karakter, een welluidende stem en een eigen willetje: dáár gebeurde het en dáár wilde ze heen.  

En of ook iedereen even zijn mond wil houden, want de prinses was aan het woord. Amalia imiteert hier het ssst-gebaar van haar ouders. Daar sta je dan met je goede opvoedkundige bedoelingen.

Even lief bij papa komen? Forget it! Amalia had betere dingen te doen. 

Eloise

Oranjedopen lopen in de regel heerlijk in het honderd. Gravin Eloise had in 2006 in no time een geranium gemold en wist een uitstekende manier om haar zusje Leonore bij zich te krijgen: kwestie van eens goed aan de doopjurk trekken. Leonore bleef er hilarisch stoïcijns onder. 

Deze is en blijft ook geweldig: prinses Alexia pakt bij de doop van zusje Ariane haar momentje, terwijl op de achtergrond Amalia en Eloise een machtsovername plotten. De Oranjeboys zijn zoals gewoonlijk all over the place, voor structuele mayhem heb je de dames Oranje nodig.

Tijdens dezelfde doop besloot Amalia maar gewoon in te grijpen, want de predikant bakte er in haar ogen weinig van. Ook de rest besluit er zelf iets van te maken. That's the spirit! 

Leonore 

De hele familie Bernadotte weet: het is geen feest als prinses Leonore van Zweden niet heeft gedanst, gestuiterd of expressief over de vloer heeft gerold. 

…even heeft laten zien hoe lenig ze is…

… en haar schoenen heeft uitgetrokken, vooral op een officieel event. We feel you, kiddo! 

Het is altijd enig om je moeder rode vlekken in haar nek te bezorgen. 

Prinses Madeleine (links) was vroeger overigens net zo… uitbundig, Leonore heeft het niet van een vreemde. 

Het fijne aan zo'n paleisplein is dat je lekker vrij kunt rennen en stuiteren. Let ook even op de berustende blikken van haar ouders, die inmiddels wel iets gewend zijn. 

 

Foto's © ANP, New My Royals, BSR Agency, SVT

Laatste nieuws

Zie ook