Zweedse royals zweten zich door vakantie

Het valt niet mee twee kleine prinsjes koel te houden tijdens een hittegolf.

Lees ook

Net als vorig jaar trekken prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden zich niet veel aan van de familie-clan die op Solliden vakantie viert, maar trekken ze hun eigen plan. De afgelopen dagen zijn ze met hun zoontjes gespot in Båstad.

Ze woonden daar de Padel Open bij (padel is een mix van tennis en squash), keken elkaar nog altijd glunderend aan en transpireren zich verder door de Zweedse zomer heen, want ook die is ongekend tropisch.

Zo peinsde prins Alexander er niet over om te lopen en liet zich koninklijk dragen door zijn toch al licht verhitte vader…

En datzelfde ging op voor prins Gabriel en zijn moeder Sofia. Zoals je ziet betekent op pad gaan met twee kleine kinderen ook voor royals een complete volksverhuizing.

Zodat het stel kinderwagen en buggy maar heeft gecombineerd. Zul je net zien dat de humeurige jongeheren er niet in willen!

Intussen werd er vooral veel aan shirtjes geplukt voor een beetje verkoeling.

Het stel zat eerder met de kinderen in Saint Maxime, waar koning Carl Gustaf en koningin Silvia een huis met een privéstrandje hebben. Met Alexander wordt in de zon duidelijk geen enkel risico genomen. Laten we hopen dat er een verfrissend zeebriesje stond. 

 

Openingsfoto © PPE Agency

Laatste nieuws

Zie ook