Michael van der Plas is helemaal klaar met Barbie

Michael van der Plas heeft er genoeg van.

Lees ook

Michael van der Plas heeft er genoeg van. De perikelen rondom zijn ex-liefje Barbie zijn hem niet in de koude kleren gaan zitten, vertelt hij in een interview met eigenaresse van Praktijk Gabriels, Diana Gabriels. 

LEES OOK: 'Barbie krijgt een nieuwe realitysoap'

Psychose

De realityster maakt zich grote zorgen om zijn ex, maar stelt de veiligheid van zijn kinderen uiteraard voorop. Barbie sprong vorige week naar verluidt uit het raam, nadat ze vermoedelijk een psychose zou hebben gehad.

Michael is bang dat de kinderen op dit moment niet veilig genoeg bij haar zijn. Ondanks dat hij haar geen slechte moeder vindt, wil hij voorlopig wel graag zijn kinderen bij zich houden. "De volgende keer springt ze niet alleen, maar springt ze met m’n kind uit het raam."

Advocaat

Volgens hem moet Barbie dan ook echt geholpen worden. "Laat haar maar bewijzen dat ze beter wil worden, dat ze een jaar aan zichzelf gaat werken." Hij laat doorschemeren helemaal klaar te zijn met het gedrag van zijn ex en is zelfs van plan een advocaat te nemen. "Ik ga gewoon vechten voor mijn kinderen."

Ook hoopt hij dat Barbie's ogen nu eindelijk geopend worden en ze afstand neemt van alle fake friends die ze volgens hem om zich heen heeft. "Samantha was wel een goed meisje; altijd goed voor iedereen geweest. Nog steeds. En als je dan ziet wat voor mensen nu nog om haar heen lopen, dan heb ik zoiets van: ‘Samanth, doe je ogen open. Ruim het zootje op. Ga aan jezelf werken. En ga met de mensen om die wel echt om je geven'."

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook