Amanda Tsatsos-Balk: ‘Ik ben geen oppervlakkig persoon door hoe ik leef en hoe ik eruitzie’

Het leven van Amanda Tsatsos-Balk (30) is een sprookje.

Lees ook

Het leven van Amanda Tsatsos-Balk (30) is een sprookje. Na haar droombruiloft met haar ‘prins’ gaat ze nu jetsettend de zomer door. Beau Monde bezoekt de diva in haar glamorous A’damse paleis. “Deze stijl, dat ben ik helemáál!”

tekst JILL WAAS foto’s DARIO & MISJA styling GIOVANNI LAISINA make-up MARGARITHA JONKER haar DELA WOSINU GADRI

Sinds kort woont Amanda samen met haar grote liefde, de ondernemer Stavros Tsatsos. Ze hebben ook nog een huis in Wassenaar en in Griekenland, maar Amsterdam voelt het meest als thuis, omdat Amanda hier vandaan komt en dochter Vegas (6) er op school zit. “We wilden wachten met samenwonen tot na het huwelijk, daar zijn we best ouderwets in,” vertelt Amanda. “We sliepen al wel vier dagen in de week samen, maar omdat we allebei een kind hebben – Stavros heeft een zoon van zestien – hebben we het rustig aan gedaan, zodat zij ook konden wennen.”

“We hadden een instant klik, en een lang dateproces hebben we dan ook niet gehad; het voelde meteen goed en serieus.” Dat Stavros al vader was, maakte hem extra aantrekkelijk voor Amanda. “Een man met een kind weet hoe het werkt, die hoef je het allemaal niet te leren. Stavros is ook nog eens een heel goede vader. En hij is een wijze man; ik leer elke dag nog ontzettend veel van hem. Het grappige is dat we best een ongebruikelijke combi waren: hij is veel meer een kakker, en ik een beetje ghetto. Tóch bleken we in heel veel dingen op elkaar te lijken.”

Trouwdag

Na een jaar wisten Amanda en Stavros dat ze voor altijd samen wilden blijven, en kwam er een huwelijksaanzoek. “We hadden het er al weleens over gehad. Stavros zei dat hij graag nog meer kinderen wilde, en dat was ook mijn wens. ‘Maar dan wil ik wel eerst trouwen,’ zei ik. Stavros is vrij ouderwets, dus voor hem was het vanzelfsprekend dat je niet aan kinderen begint voordat je bent getrouwd. Hij vroeg me tijdens een etentje in Amsterdam, en natuurlijk zei ik ‘ja’.” Na een verloving van ruim twee jaar (‘We wilden allebei niets overhaasten’) was het deze lente eindelijk zover. Amanda en Stavros vierden hun bruiloft op het Griekse eiland Mykonos met vijftig close vrienden en familieleden. “We waren hier al een paar keer samen op vakantie geweest en toen ik al die prachtige plekken zag, wist ik: daar wil ik trouwen. De bruiloft mocht groots worden, maar ik wilde het wel intiem houden, dus echt met de mensen die het dichtst bij ons staan. We vierden drie dagen lang feest op verschillende locaties. Omdat het best lastig is om alles vanuit Nederland te regelen, had ik zowel hier als op Mykonos een wedding planner. Maar ik was zelf ook heel nauw betrokken bij ieder detail, wilde precies bepalen hoe het er allemaal uit zou gaan zien. Maar een bridezilla was ik zeker niet, ik raak niet zo snel in de stress.”

 

Family❤️

Een bericht gedeeld door AMANDA TSATSOS (@amandatsatsos) op

Dochter Vegas

Amanda en haar kersverse echtgenoot proberen elke maand wel een ander tripje te plannen, naar Barcelona, Rome, Athene of een andere glamorous plek. En dan reist ze ook nog regelmatig met dochter Vegas diens vader dj Afrojack (Nick van de Wall) achterna. “Hij heeft natuurlijk geen alledaags leven, dus we kunnen niet zeggen: Vegas is om het weekend bij papa. Daarom hebben we afgesproken om een beetje om Nicks agenda heen te plannen. Soms zegt hij: ‘Ik ben op Ibiza of in Tokio, komen jullie ook?’ Drie dagen geleden was hij in Nederland, en dan komt hij hierheen met de helikopter en haalt Vegas op. Wat dat betreft is haar leven heel anders dan dat van andere kinderen. Gelukkig is ze een nuchter meisje dat graag deelt; Vegas is absoluut geen verwend prinsesje.”

Oppervlakkig persoon

Tot slot willen we graag van Amanda weten wat de grootste misvatting is die mensen over haar hebben. “Sommigen denken dat ik een naar of oppervlakkig persoon ben door hoe ik leef en hoe ik eruitzie. Je wordt meteen in een hokje gestopt, terwijl ik zelf nooit oordeel over anderen,” reageert ze. “Ja, geld maakt het leven gemakkelijk, maar het staat echt niet in mijn top drie van dingen die ik belangrijk vind. Voor mij is het moederschap het allerbelangrijkste in mijn leven. Het mooiste moment van mijn dag is wanneer ik ’s morgens bij school aanbel en zeg: ‘Ik ben de moeder van Vegas.’ Dat is wie ik ben en wat me écht trots maakt.”

Meer lezen over Amanda? De nieuwe Beau Monde ligt vanaf morgen in de winkels. 

Laatste nieuws

Zie ook