Boris Becker open over leven na de scheiding

In een gesprek met tv-show Endling Feierabend praat Boris Becker over het leven na de scheiding en over geld. 

Lees ook

In een gesprek met tv-show Endling Feierabend praat Boris Becker over het leven na de scheiding en over geld. 

LEES OOK: Lilly Becker laat weten dat ze weer op de markt is

Boris bekent dat het tussen hem en zijn ex-vrouw Lilly niet lekker loopt na de scheiding, dit komt volgens Boris door Lilly's temperamentvolle karakter. Er moest zelfs politie aan te pas komen om een ruzie tussen de twee te sussen, hier schreven we al eerder over. "Ik ben niet alleen in dit spel, dat men huwelijk noemt. Het doet pijn. Maar we zullen een goede oplossing vinden." 

Geldzorgen

Volgens de oud-tennisser zit een verzoening van de twee er niet in. Het enige contact dat er tussen Lilly en hem zou zijn, zou gaan over hun 8-jarige zoon Amadeus. De strijd om wie de voogdij over hem krijgt, zou nu in volle gang zijn. Boris zegt hierover dat hij net zo goed op Amadeus zal passen en zorgen als hij voor zijn andere kinderen gedaan heeft. "Mijn vrouw zal er goed vanaf komen, maar het moet wel eerlijk gaan. Ik kan ook niet meer betalen dan ik heb. Een paar euro's en ponden heb ik nog wel, maar niet meer zoveel als tien jaar geleden." 

Nieuwe liefde 

Ook zit een nieuwe relatie voor Boris er voor nu nog even niet in, zijn grootste zorg is nu zijn gezin en dan vooral zoon Amadeus. "Van liefde kan nu geen sprake zijn, maar er komt een moment dat ik er weer klaar voor ben." 

BRON: ENDLING FEIERABEND, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook