Dit is de zomer van de meisjes van Monaco

Wel de lusten, niet de lasten - het is fijn om een bijna-Grimaldi te zijn.

Lees ook

Zon, zee en onbeperkte budgetten in combinatie met nul royal verantwoordelijkheden: Pauline, Camille en Marie genieten zich een slag in de rondte, deze zomer.

Prinses Stéphanie (rechts) noemt zichzelf 'een rijk mens, want het enige wat telt, is familie.' En die dobbert deze dagen regelmatig in haar zwembad. Pauline (2e van rechts) is haar oudste dochter uit het huwelijk van Hare Doorluchtige Hoogheid met Daniel Ducruet. Camille (midden) is Stephanie's jongste dochter met Jean Raymond Gottlieb. En Marie Hoa Chevalier (links) is haar aanstaande schoondochter, die als vriendin van Stehanie's zoon Louis inmiddels al jaren deel uitmaakt van haar gezin. Goed, how to party als een bijna-Grimaldi?

Pauline

Onder het mom van goede doelen steunen wandelt Pauline rond in haute couture. 

Lekker opvallend onopvallend in Parijs, zeg maar.

Verder wordt er uitbundig gefeest in Monaco, in broeken die Pauline bíjna aanheeft.

En wordt de hond in stijl uitgelaten in Parijs. Het is echt áfzien.

Camille

Camille dobbert veel en vaak in het zwembad van haar moeder, met uitzicht op de Middellandse Zee.

Ze vierde ook haar 20ste verjaardag in stijl, met opblaasbare kroontjes (je moet wat als non-royal in een prinselijke familie).

Maar Stéphanie wilde al Camille's vrienden niet over de vloer hebben: voor de verjaardag werd een beachresort afgehuurd. Je ziet dat Camille het echt vréselijk vindt.

Commercieel vliegen is er niet bij, dit is mademoiselles vervoer naar Parijs. 

Marie

Marie is verloofd met Louis Ducruet (rechts) en slaat haar zomer stuk aan een beetje wedding plannen en feestjes ten paleize: de heer links is Darren Cris.

Verder vermaakte Marie zich in Dubai

Om vervolgens weer terug te keren naar de Monte Carlo Beach Club. Om Brigitte Kaandorp te citeren: 'Ze heeft een heel zwaar leven, moeilijk-moeilijk-moeilijk.'

 

Foto's © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook