Oh dear, pijnlijke faux pas van hertogin Sarah

Laat schaamteloze acties gerust aan de Hosselende Hertogin over.

Lees ook

Soms gun je een vlijtig schnabbelende royal een meevallertje. En soms denk je echt dat er niet één werkende hersencel in het hoofdje van de hertogin van dienst zit.

Sarah Ferguson, hertogin van York, staat bekend om de vele gênante manieren waarop ze zichzelf in de schulden werkt door ver boven haar budget te leven. Om de haar talrijke pogingen te cashen op haar ex-schoonfamilie. En om het gemak waarop ze verontwaardiging aanzwengelt als het haar uitkomt. Zoals vorige week, toen ze een vriendin inschakelde om een kritische journalist verbaal onder de bus te gooien.

Met het oog op de aanstaande royal wedding van dochter Eugenie en de gouden kans die dit event Fergie biedt om zich te profileren als salonfähige moeder van de bruid, zou je denken dat de Hosselende Hertogin wel een beetje op haar tellen past. Maar nee…

…eerst nobele woorden over de slachtoffers van de branden in Griekenland,

….vervolgens een Tripadvisor-achtig tweetje over haar vijfsterrenverblijf, want ze was er natuurlijk weer eens gratis op vakantie. Leuk hoe de hemel op de achtergrond nog een beetje bosbrandachtig kleurt. Chic, heel chic, Fergie. 

 

Foto's © Getty Images, ANP

Laatste nieuws

Zie ook