Vrouw bestelt oordopjes maar krijgt een heel pikant pakketje

De vrouw wist niet wat ze zag toen ze het pakketje opende.

Lees ook

Facebookgebruiker Karlijn wilde goed voorbereid het nachtleven in duiken, dus schafte ze een aantal partyplug oordopjes aan bij bol.com. Althans, dat dacht ze.

LEES OOK: Mariah Carey's zoon bestelde hond online

Partyplugs 

Karlijn wist niet wat ze zag toen ze haar pakket opende, en ze deelde haar verhaal op Facebook. "Aangezien ik morgen naar een feestje ga, wilde ik mijn gezondheid vooropstellen en heb ik partyplugs bij jullie besteld om mijn gehoor te beschermen", begint ze haar beklag. "Vandaag zou het pakketje bezorgd worden en och wat was ik blij toen ik het net op de deurmat zag liggen! Echter voelde het pakketje al wat verrassend dik en eenmaal geopend, kwam ik tot een heel andere ontdekking."

1 April?

"Ik weet natuurlijk niet of dit een vervroegde 1 aprilgrap is, een miscommunicatie of echt de bedoeling was dat ik dit in mijn oren ging stoppen… Maar mijn bestelde partyplugs zaten er helaas niet in." Wat de vrouw wél in het pakketje aantrof, is een blauw seksspeeltje. En bedankt, bol.com!

"Retourtje is onderweg! Sturen jullie de goede producten voortaan op? Liefs van een feestganger zonder gehoorbescherming"

BRON: GRAZIA, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook