Thomas Markle gebruikte drugs tijdens jeugd Meghan

Thomas loopt leeg.

Lees ook

Thomas Markle (74) gebruikte drugs tijdens de opvoeding van zijn dochter Meghan, dat zegt hij in een interview met The Daily Mail. 

LEES OOK: Samantha Markle: 'Als onze vader sterft, dan is het jouw schuld, Meghan'

Echter geeft hij ook aan nu al zo'n twintig jaar niet meer te hebben gebruikt. Meghan's halfzus Samantha zei eerder al tegen The Mirror dat haar vader nu al heel lang niet meer recreatief gebruikt. In Hollywood, waar Thomas werkte als lichttechnicus, was de druk hoog en gebruikte men veel drugs. "In de jaren 60,70 en 80 was het een cultureel ding om marihuana te roken in Amerika. De meeste mensen deden het" aldus Samantha. Volgens Meghan's halfzus was er van het gebruik van andere drugs zoals cocaïne nooit sprake. Thomas geeft zelf in het interview met The Daily Mail aan dat hij ook zelden nog drinkt. 

Erkenning

Thomas houdt de gemoederen bezig. Hij liep leeg in een interview met de Daily Mail, waar we al eerder over schreven. Wat betreft Meghan's jeugd zei hij hierover: "Ze is nu een moederskindje, Doria krijgt tegenwoordig veel eer. Meghan lijkt te zijn vergeten dat ze ook bij mij woonde tot Doria en ik uit elkaar gingen toen ze zes was, en dat ik ook daarna intensief deel uitmaakte van haar leven. Ik haalde haar uit school omdat ik pas laat hoefde te beginnen in de studio. En toen Meghan elf was, trok ze weer bij me in tot ze zeventien was en ging studeren. Het leven was destijds goed voor me. Ik verdiende goed en kon het me veroorloven om haar het beste te geven: goede scholen, goede opleidingen, een goed huis. Ze is de vrouw geworden die ze nu is, dankzij alles wat ik voor haar heb gedaan. En krijg ik daar enige erkenning voor? Een bedankje? Ze praat niet eens meer met me. Ik vind dat kil."

BRON: DAILY MAIL, BEELD: BSR AGENCY

 

 

Laatste nieuws

Zie ook