Eva Jinek besluit te stoppen

De zwangere presentatrice laat weten dat ze tot januari niet meer te zien zal zijn in haar eigen talkshow.

Het wordt de zwangere Eva Jinek te veel en daardoor besluit de presentatrice noodgedwongen eerder te stoppen met haar talkshow. 

LEES OOK: Eva Jinek straalt en showt voor het eerst babybuik

De blondine laat dit weten via een Instagrampost: "Lieve mensen, met Bill Clinton als toetje was dit voorlopig mijn laatste uitzending, want ik ga met zwangerschapsverlof! Voor wie het nog niet wist: ik krijg binnenkort een baby en het werd te veel om avond aan avond mijn late night talkshow te presenteren. Ik stop noodgedwongen een weekje eerder dan gepland, want mijn bloeddruk ging stijgen. Maar weet dat mijn trappelende baby en ik samen hebben genoten van alle uitzendingen, en vooral van alle gasten. Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek." Wij wensen Eva veel succes en geluk toe!

Slappe lach

Ook bedankt ze haar team "Kusjes voor Team Jinek. Mijn collega's hebben mij zo liefdevol gesteund tijdens mijn zwangerschap – ook toen ik voor de 16de keer in één week de slappe lach kreeg – ik kan me geen betere mensen om me heen wensen. Tot januari!" 

 

Lieve mensen, met Bill Clinton als toetje was dit voorlopig mijn laatste uitzending, want ik ga met zwangerschapsverlof! Voor wie het nog niet wist: ik krijg binnenkort een baby en het werd teveel om avond aan avond mijn late night talkshow te presenteren. Ik stop noodgedwongen een weekje eerder dan gepland, want mijn bloeddruk ging stijgen. Maar weet dat mijn trappelende baby en ik samen hebben genoten van alle uitzendingen, en vooral van alle gasten. Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek. En via deze weg: kusjes voor #teamJinek. Mijn collega’s hebben mij zo liefdevol gesteund tijdens mijn zwangerschap – ook toen ik voor de 16e keer in één week de slappe lach kreeg – ik kan me geen betere mensen om me heen wensen. Tot januari! ♥️

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws