5x interieur tips van de redactie

Laat zien wat je in huis hebt! 

Lees ook

Je wilt je interieur helemaal omgooien, wat te doen? Wij zochten het voor je uit. 

LEES OOK: Oeps: dit zijn de meest gemaakte fouten tijdens het inrichten van je interieur

1. Houd het persoonlijk 

Natuurlijk wil jij je thuis voorzien van de laatste trends, maar ja, vind je dit over een paar jaar nog steeds zo leuk? Houd het daarom persoonlijk. Maak je interieur af met persoonlijk items. Hierbij is de kans veel kleiner dat je ze na een paar jaar zat bent! Wij tippen: een combinatie van verschillende stijlen en tijdperken.

2. Gebruik neutrale kleuren

Dit is een goede basis voor de rest van je interieur. Het behang of de kleur verf op de muren bepalen de sfeer in je interieur, wanneer dit rustige en dus neutrale kleuren zijn, kun je volledig experimenteren met de rest van de interieur. Denk dan bijvoorbeeld aan: opvallende vazen, schilderijtjes in allerlei soorten en maten of een kleurig rolgordijn op maat

 

Een bericht gedeeld door vtwonen (@vtwonen) op

3. Vooraf plannen

Voordat de grote zoektocht begint naar nieuwe meubelen of decoratieve hebbedingetjes, is het wel zo verstandig om te weten wát jouw soort stijl en wensen zijn. Struin Pinterest af, maak een moodboard, kies een stijl of tijdperk en overleg ook even met je partner wat hij of zij leuk vindt! 

4. Let it shine! 

Verlichting is erg belangrijk in je woning, want je gebruikt het dagelijks. Ook kunnen een paar leuke lampjes bijdragen aan een gezellige sfeer.

5. Bijzondere spullen zet je in het zonnetje

Bijzondere stukken zet je natuurlijk niet achter slot en grendel of ergens waar ze geen daglicht kunnen zien. Deze sentimentele, mooie of zelfs dure spullen zet je natuurlijk midden in de woonkamer. Laat zien wat je in huis hebt! 

BRON: TRENDENSER, WONENONLINE, HOMIFY, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook