Man Nicolette van Dam schenkt aquarium aan Prinses Máxima Centrum

Bas zijn ludieke actie is niet voor niks geweest.

Lees ook

Misschien heb je ze wel zien langskomen: de t-shirts met daarop het gezicht van Bas Smit, de man van Nicolette van Dam. Deze t-shirts werden de afgelopen tijd gedragen door zowel BN'ers als fans omdat Bas geld wilde inzamelen voor een goed doel.

LEES OOK: Heftig: dochtertje Chantal Bles ernstig ziek

De winst van de shirts ging 1 op 1 naar het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Sterren als Fred van Leer en  Lil' Kleine werden al in het shirt gespot. En geld ophalen, dat is inmiddels aardig gelukt! Bas heeft met zijn actie genoeg bij elkaar weten te krijgen om een mega aquarium van 1.300 liter te kunnen schenken aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

Strijdertjes

Op Instagram plaatst hij een foto van het aquarium en vertelt hij dat ze in het centrum altijd een aquarium wilden hebben."Zodat de strijdertjes fijne afleiding hebben rondom hun behandelingen". Ook laat hij weten dat het aquarium 20.000 euro kost, en dat iedereen erg trots mag zijn.

Wijziging

Het doel van Bas' actie was eigenlijk Big Change. maar hij veranderde zijn goede doel door omstandigheden in de familie. Hij liet toen weten "Besloten door omstandigheden in de familie het goede doel te veranderen voor toekomstige verkopen. Vanaf nu zal de volledige winst 1 op 1 ten goede komen aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie." Deze 'omstandigheden' gaan waarschijnlijk over de nicht van zijn vrouw Nicolette, Chantal Bles. Haar dochtertje werd eerder dit jaar gediagnostiseerd met een tumor met uitzaaiingen en wordt nu behandeld in het Prinses Máxima Centrum.

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook