Jennifer Lopez (49) showt killerbody tijdens verjaardag

Oh my wat ziet ze er goed uit!

Lees ook

Gisteren vierde Jennifer Lopez haar 49ste verjaardag en oh my wat ziet ze er goed uit! 

LEES OOK: Pittig prijskaartje: de hair extentions van Jennifer Lopez kosten maar liefst 6.000 dollar

Wanneer je haar killerbody ziet, zul je niet geloven dat ze recent 49 kaarsjes heeft uitgeblazen. Haar sixpack knalt eruit! Samen met haar liefje, Alex Rodriguez, haar dochter en wat andere familieleden, staat de zangeres op de foto en laat zo zien hoe zij haar verjaardag vierde, in bikini en al. 

Vriend Alex laat een lief bericht achter op zijn Instagram: "Toen we nog kinderen waren, ging de dag zelf eigenlijk om de cadeaus die we kregen. Bijvoorbeeld een nieuwe knuppel, een paar dansschoenen of misschien zelfs wel een nieuwe CD (jup, ik ben oud). Ik zie nu hoe dat allemaal verandert bij Jennifer, en hoe zij geluk vindt om zulke momenten te delen met anderen. Voor iemand die alles 365 dagen per jaar geeft – aan onze kinderen, onze familie én de wereld- hoop ik dat we vandaag al dat geluk kunnen geven dat je verdient. Ik hou zo veel van je." Zoet! De lieve tekst gaat gepaard met een reeks privé foto's van J.Lo. 

Killerbody

Dat strakke lijf komt J. Lo niet zomaar aanwaaien; de zangeres brengt heel wat uurtjes door in de sportschool met haar personal trainer Tracy Anderson. En lucky us, want Tracy deelt de fullbody work-out waarmee Jennifer in vorm blijft. “Wil je net zo’n lichaam als J. Lo? Dan is dit het perfecte sportschema voor jou," aldus de sportgoeroe tegenover Health. “Het versterkt het hele lichaam en legt extra nadruk op de billen. Naast het verstevigen van spieren, proberen we ook de spieren te verlengen. Dit zorgt voor een mooier effect.”

Klik hier om 't schema stap voor stap te volgen. Good luck!

BRON: TWITTER, INSTAGRAM, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook