Vrouw Schumacher koopt huis van €30 miljoen

Corinna Schumacher heeft een huis van €30 miljoen gekocht op Mallorca.

Corinna Schumacher heeft een huis van €30 miljoen gekocht op Mallorca. De vrouw van autocoureur Michael Schumacher gaat het gebruiken als vakantiehuis.

Vakantievilla

Het huis neemt de familie over van Real Madrid-voorzitter Florentino Perez, meldt de Duitse krant Bild. Het landgoed van 1,5 hectare heeft twee zwembaden, een grote tuin, een helikopterplatform en een gastenvilla met geweldig zeezicht. Het huis zal gebruikt worden als vakantieverblijf, want de familie zelf blijft wonen in het Zwitserse Basel.

Michael Schumacher

Hoe het precies met Michael Schumacher gaat is nog steeds onbekend. De oud-wereldkampioen uit de Formule 1 liep hersenletsel op terecht tijdens een skiongeluk in 2013 en daarna werd hij kunstmatig in coma gehouden. De familie doet verder geen uitspraken over zijn gezondheid. Hij wordt in zijn huis verzorgd. Overigens wordt zijn geweldige carrière door zijn zoon Mick. In de juniorenklassen maakt de zoon van Michael een goede indruk en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat hij in de Formule 1 terecht komt, net zoals in het verleden zijn vader en oom Ralf Schumacher.

Perez

Florentino Perez kocht het huis in 2005 voor €24,6 miljoen. Sinds het overlijden van zijn vrouw in 2012 heeft hij het echter niet meer bezocht. Daarom zette hij het landgoed vorig jaar te koop.

BRON: PANORAMA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws