Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wil missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. (Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat  vatten we apart voor je samen elke zondag!)

1. Thomas Markle: 'Meghan, maak het goed, ik lig op sterven'
Thomas Markle heeft naar eigen zeggen niet lang meer te leven en wil het graag goed maken met zijn dochter.

2. Koningin Máxima is Spaanse covergirl!
Máxima schittert in het augustus issue van het Spaanse tijdschrift, met een wel heel bekende foto! Het is namelijk de portretfoto van de koningin die gemaakt is in 2017 door fotograaf Erwin Olaf. De foto hebben is echter wel aangepast…

3. Jij kan naar de bruiloft van prinses Eugenie en híer kun je je aanmelden
De Britse prinses, Eugenie van York, stapt op 12 oktober in het huwelijksbootje met haar verloofde Jack Brooksbank. De voorbereidingen zijn in volle gang en vandaag maakte het hof bekend dat Eugenie en Jack 1200 'gewone' mensen uitnodigen.

4. Prinses Marie-Chantal in doodsangst om zoon
Als ondernemer en vrouw van de wereld heeft prinses Marie-Chantal van Griekenland normaal gesproken alles onder controle, tot er iets met haar zoon prins Odysseas (13) gebeurde.

5. Deze Ninja Nanny's zorgen voor prinsen en prinsessen
Hoe fijn is het voor royal kinderen om naast hun ouders altijd een vertrouwd gezicht te hebben om altijd op te kunnen terugvallen, in de persoon van een gewaardeerde nanny?

BEELD: GETTY, ANP, BSR

Laatste nieuws

Zie ook