Samantha Markle vraagt 1300 euro voor interviews

Samantha wil van alles kwijt, maar vraagt daar wel 1300 euro voor. 

Lees ook

De halfzus van Meghan, Samantha Markle, is deze week volop in het nieuws. En niet in positieve zin, want ze zei een paar nare dingen over de hertogin. Samantha wil van alles kwijt, maar vraagt daar wel 1300 euro voor. 

LEES OOK: Samantha Markle: 'Als onze vader sterft, dan is het jouw schuld, Meghan'

Samantha heeft de smaak 'goed te pakken', iedere dag weet ze ons keer op keer te verbazen met haar uitspraken. Maar zet zichzelf daardoor wel in een slecht licht. Dit lijkt haar allemaal niks uit te maken. De entertainment website The Blast heeft enkele e-mails in handen gekregen waarin staat wat Samantha vraagt als je haar wil interviewen. De website heeft het email-verkeer tussen Samantha en The Domenick Nati Show, een Amerikaans radioprogramma, gepubliceerd. Hierin staat dat de halfzus vooraf een vergoeding eist 'om zeker te weten dat ze niet voor gek gezet wordt door een of andere lomperik'. 

Vergeleken met haar vader Thomas Markle is Samantha bescheiden. Het interview dat ervoor zorgde dat hij 'niet meer naar de bruiloft kon' leverde hem maar liefst 100.000 dollar op. Ook het interview dat hij gaf, waarin hij zei ooit tegen prins Harry gezegd te hebben om Meghan alsjeblieft niet te slaan, leverde een kleine 13.000 dollar op.  

Thomas Markle

Ook de naam 'Thomas Markle' verscheen meerdere keren deze week. Zo liet hij weten dat hij het heel graag goed wil maken met zijn dochter, want hij zou op sterven liggen. En kwam het nieuws naar buiten dat hij gelogen zou hebben over zijn hartoperatie die hij vlak voor de royal wedding moest ondergaan. Als klap op de vuurpijl vierde hij zijn 74ste verjaardag. Alleen. Maar wel met een Happy Meal van de McDonalds en kocht voor zichzelf – vermoedelijk – een paar elektronische cadeautjes, waaronder een fotocamera en een scanner. Bekijk de foto's HIER

BRON: NEWS, THE BLAST, DAILY MAIL BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook