Gezocht: mannen met rood haar voor naaktkalender

Met dit kunstproject willen de makers laten zien hoe sexy roodkleurig schaamhaar kan zijn.

Lees ook

Heb je rood (schaam)haar en ben je trots op je lichaam? Dan kun je wellicht een plekje veroveren op de nieuwe naaktkalender van 2019.

Kalender

Vorig jaar was de naaktkalender met roodharigen een groot succes. Daarom willen de makers dit jaar natuurlijk een nieuwe maken. Via crowdfunding is het ze gelukt om genoeg geld bij elkaar te krijgen om het plan opnieuw uit te voeren. Dit keer willen ze laten zien hoe 'sexy' roodkleurig schaamhaar kan zijn.

Red Hot

Red Hot is een speciaal kunstproject van verschillende makers. Zij willen graag de negatieve stereotypen rondom rood haar weghalen. Om dit onder de aandacht te brengen en te laten zien dat de gingers ook sexy kunnen zijn, wordt er elk jaar een kalender uitgebracht. De opbrengst van het jaaroverzicht gaat elk jaar naar een ander goed doel. Nu wordt er geld opgehaald voor Movember, een organisatie die aandacht wil vragen voor prostaatkanker.

Meedoen

De makers willen voor de kalender van 2019 nieuwe modellen op de kalender. Het moeten 12 sportieve mannen zijn met rood jaar. Geïnteresseerden kunnen zich tot 12 augustus inschrijven waarna er een selectie wordt gemaakt. Wel moeten de mannen op 18 of 19 augustus een uurtje in Londen zijn voor een fotoshoot. Aanmelden kan door een foto van je gezicht en lichaam te sturen naar de Instagrampagina van de organisatie. Die is HIER te vinden.

Hieronder wat inspiratie van de deelnemers van vorig jaar. 

 

Een bericht gedeeld door RED HOT (@redhot100) op

 

Een bericht gedeeld door RED HOT (@redhot100) op

 

Een bericht gedeeld door RED HOT (@redhot100) op

BRON: PANORAMA, BEELD: INSTAGRAM, GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook