Beau Monde Beauty Hotspot: LPG behandeling bij MJ Amsterdam

Ook zo'n fan van alles wat met beauty te maken heeft? Dan kunnen we met jou praten!

Ook zo'n fan van alles wat met beauty te maken heeft? Dan kunnen we met jou praten! En dat doen we dan ook, in onze nieuwe rubriek Beau Monde Beauty Hotspot, waarin we verschillende beautybehandelingen voor je uitproberen en kijken of ze 't nu wel of niet waard zijn om te bezoeken en te betalen. Dit keer: een LPG behandeling bij MJ Amsterdam.

In de wondere wereld van anti-aging raken wij soms nog wel eens flink de weg kwijt. We weten dat scrubben en smeren belangrijke onderdelen zijn in de verzorgingsroutine, maar ook masseren mag absoluut niet vergeten worden als je een stevige huid wil behouden. Een professionele bindweefselmassage zal zoden aan de dijk zetten. En waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, dus zo’n bindweefselmassage laten we niet met de handen doen, maar met een speciaal LPG-apparaat. 

Beauty Angel

Bij Salon MJ Amsterdam kunnen we terecht voor een LPG-behandeling in combinatie met een facial. Want ja, het ene versterkt toch het andere. De gezichtsbehandeling wordt gedaan met de hoogwaardige producten van Dermalogica en bestaat uit de standaard onderdelen diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, serum, crème en een masker. Beauty Angel Amber gebruikt daarnaast nog wat extra producten waarvan zij denkt dat deze goed aansluiten op de huid, bijvoorbeeld retinolzuur dat een peelende werking heeft. Pluspunt: de behandelingen bij MJ kunnen helemaal gepersonaliseerd worden, zodat het beste resultaat wordt behaald. 

Vacuüm

Tussen de reiniging en de verzorging wordt de LPG behandeling gegeven. Amber haalt het apparaat tevoorschijn en legt uit dat we kunnen kiezen welke gebieden we willen behandelen en voor welke specifieke reden de LPG behandeling wordt gegeven: wij kiezen voor de behandeling die ons meer stevigheid in het gezicht zal geven. Er wordt een slang met een soort knijper op het gezicht gezet en Amber ‘bewerkt’ de gezichtshuid op verschillende gebieden. Eerst de kaak, dan de wangen, en dan het gebied rond de lippen. Telkens met een ander standje, de ene keer langzamer, de andere keer sneller, de ene keer lichter, de andere keer steviger. Het voelt niet onprettig aan, maar je voelt wel dat er in de diepere lagen van de huid wordt gekneed, het wordt vacuüm getrokken. Maar dat moet ook wel, want de bedoeling is dat vetophopingen worden afgebroken, er collageen wordt aangemaakt en dat er celstimulatie plaatsvindt. Let that skin work!

Na de LPG behandeling wordt er een masker aangebracht, die nu veel beter zou moeten worden opgenomen. Nog ‘n serum en een crémetje erop, en klaar is kees. De huid voelt supergezond en getraind aan.

Oordeel ★★★★☆

LPG behandelingen werken het best als je er een kuur van doet, maar wij hebben na 1 behandeling al tenminste een week een stralende en stevige huid ervan overgehouden. Daarnaast is het aanbod van MJ Amsterdam zo uitgebreid dat je bijna niet anders kan dan nog lekker iets bijboeken. En hoe fijn is het als je behandeling gepersonaliseerd kan worden? Bij deze salon kan je personaliseren en combineren, zodat jouw tijd in de salon wordt benut zoals jij dat wil. De beauty angels van MJ kunnen je hierin natuurlijk ook advies geven. 

MJ Amsterdam,  Ceintuurbaan 201, 1073 EK Amsterdam, [email protected]

Laatste nieuws