Prinses Elisabeth: royal wedding in Beieren?

Het lijkt erop dat paleis St. Emmeram zich kan opmaken voor een spectaculaire societybruiloft.

Lees ook

Het lijkt erop dat prinses Elisabeth von Thurn und Taxis (36) een weddingplanner aan het uitzoeken is: Duitsland maakt zich op voor een sprookjeshuwelijk.

De TNT'tjes resideren in St Emmeram, een paleis in Regensburg met meer dan 500 kamers. En vorstin Gloria von Thurn und Taxis, de moeder van Elisabeth, houdt wel van een feestje, dus het kan groots worden. Het feit dat Gloria de vriend van haar tweede dochter voorstelde als haar 'verloofde' wijst op aanstaande wedding bells, volgens Mittel Bayrische, het huisorgaan van Gloria.

De gelukkige in kwestie is Hon. Edward Devereux, broer van de 19de burggraaf Hereford, niet onaanzienlijke Britse adel. Elisabeth werkt als journalist en woont al een tijdje in Londen, waar ze Edward leerde kennen.

Hoewel Elisabeth leeft als een jetsettende socialite, heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag zou willen wat haar oudere zus prinses Maria Theresia heeft: een leuk huwelijk (met kunstenaar Hugo Wilson) en kinderen: ze is dol op haar nichtjes Mafalda en Maya.  

Elisabeths amoureuze CV is bescheiden. Ze werd jarenlang met Moritz von Uslar gespot, afkomstig uit een oud Nedersaksisch adelgeslacht, maar dat zou meer een vriend zijn.

 

Lees meer:

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook