Ken je het knappe broertje van Kate en Pippa Middleton al?

Het broertje mag er zijn hoor!

Als het gaat om hertogin Kate haar familie, is het grootste deel van de aandacht veelal gericht op haar jongere zus, Pippa. Maar kende je hun jongere broer James Middleton (31) al?

LEES OOK: James Middleton: zielige royal zwager?

Doop

De pasgeboren prins Louis werd op 9 juli gedoopt en Kensington Palace heeft zondagavond laat een reeks portretfoto's van de speciale gelegenheid vrijgegeven. James kroop net als de rest van de royals voor de lens van fotograaf Matt Holyoak en schitterde op de prachtige foto’s die gemaakt werden tijdens de doop. James komt naar eigen zeggen regelmatig bij het royal gezin over de vloer. "Ik wil de beste oom ooit zijn," zegt hij. "En zoals elke oom wil ik de coolste oom zijn. De leukste oom." Zelf moet-ie nog niet aan kinderen denken, sterker nog; hij geniet volop van het vrijgezellenbestaan.

Donna

James had zo’n vier jaar een relatie met tv-presentatrice Donna Air. De twee waren samen van 2013 tot 2017, voordat ze in februari 2018 uiteindelijk definitief uit elkaar gingen. Donna (38) was eerder getrouwd en heeft al een 13-jarige dochter, Freya, waar James het naar verluidt erg goed mee kan vinden. "Ik hou heel veel van Donna en Freya", aldus James in een eerder interview. "Ik hou evenveel van hen." 

Maar het liefdesverhaal van James en Donna is misschien toch nog niet voorbij. In oktober 2017 vertelde een insider aan The Daily Mail: "James hoopt dat de breuk niet permanent zal zijn.” Daar denkt Donna, die inmiddels een andere vriend heeft, anders over. "We zijn nog altijd goede vrienden," zegt ze. "Maar we waren het er over eens dat 2018 voor ons allebei een nieuwe start moest brengen." Benieuwd hoe James eruitziet? Je ziet het hieronder.

LEES OOK: James Middleton over Kate en Pippa: 'Alsof ik drie moeders heb'

 

BRON: MARIE CLAIRE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws